Calstar Eco-Line

De Calstar Eco-Line bestaat uit kwalitatief hoogwaardige pasta’s voor de afwerking van wanden en plafond inclusief het dichten van naden. De Eco-line is ontwikkeld met specifieke focus op gebruiksgemak, hoge opbrengst en de gezondheid van verwerker, bewoner en het milieu.

De volledige Eco-Line is gebaseerd op unieke grondstoffen die geen biocides, weekmakers of witmakers vereisen.

Alle producten zijn zowel met de spaan als met een airless pomp aan te brengen voor extra gemak.

  • Eco-Plast: een kant-en-klare uitvlakpasta met een zeer hoog vullend vermogen om zowel de naden dicht te zetten en de wand glad af te werken.
  • Eco-Finish: een kant-en-klare finish-pasta voor een Q4 afwerking (voorheen klasse A)
  • Eco-Perla: een latex verf met een zeer goede dekking en zeer economisch in gebruik.
  • Venzi-Pla: een kant-en-klare decoratieve pasta voor een betonlook of Venetiaans pleisterwerk.

 

 

Calmix Uni-40

Nieuw in het assortiment is de Calmix Uni-40, een cementgebonden egaline die van 0-40mm gegoten of verpompt kan worden. De Uni-40 is speciaal ontwikkeld voor renovatie of andere oppervlakte met veel ongelijkheid. Tevens is de Uni-40 egaline uitermate geschikt voor het dichtzetten van kanaalplaten. Door de fijne structuur met een perfecte korrelopbouw kruipt hij makkelijk tussen gaten en kieren zonder spanningsopbouw tussen dikke en dunne lagen. Door de snelle en gelijkmatige droging kan de vloer binnen 24 uur afgewerkt worden met tegels of DesignStone. 

Calmix DesignStone

Kijk ook eens naar ons nieuwe product Calmix DesignStone, een minerale decoratieve afwerking voor vloeren, wanden en meubels, ook voor in badkamers! In tegenstelling tot andere producten, is dit product veel sneller klaar! In slechts 2 dagen een supermooi resultaat!

Voor meer info, neem eens een kijkje op onze website https://calmixdesignstone.com/